Erfaren jæger

Det er forskelligt, hvad jægere med nogle års erfaring finder vigtigt. Nogle vil gerne have sin egen jagt, mens andre fokuserer på fællesjagt med haglgeværet. For andre er det den individuelle jagt med riffel der er helt afgørende.

Ruskær Jagtforening tilstræber at være en forening hvor fællesskab, hygge og gode faciliterer prioriteres højt. Foreningen prøver, at skabe rammerne for, at nye relationer kan opstå. Du kan selv være med til at skabe fremtiden ved at investere din tid og ressourcer. Måske kan det udvikle sig til aftaler om fælles jagt i Danmark og måske også i udlandet, hvis det har interesse.

Mange frivillige prøver at skabe trivsel, muligheder, velfungerende skydebaneanlæg og jagter. Du har selv store muligheder for indflydelse omkring vore mange aktiviteter og udvalg. Vi glæder os over et meget store arrangement. Det er med til at skabe en god forening.

Har du ideer, drømme og ønsker er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen eller af udvalgene. Måske du gerne vil hjælpe nye jægere, uddanne dig til instruktør m.v. Vær klar til at bidrage selv, da vi ikke har lønnede medarbejdere.

Kontakt udvalg