Nyjæger

Udlån af skydepramme

Som I måske er stødt på andetsteds, så har foreningen købt 2 Langelænderpramme som byggesæt. Langelænderprammen er en meget brugervenlig og stabil havjagtpram.
Prammene er under opbygning og når de er færdige, kan de lejes af foreningens medlemmer for et symbolsk beløb. Ung- og nyjægere har første prioritet, da vi har fået tilskud fra Jægerforbundets ”Nyjægerpulje”; men alle medlemmer kan booke prammene med alt det nødvendige udstyr, lokkefugle, redningsveste o.s.v. Prammene kommer til at stå sammen på foreningens trailer, så man kan tage 2 jægere afsted sammen.

Tirsdage i august

Klargøring af pramme og udstyr: Tirsdage i august fra 18-20 er alle velkomne til, at komme og give en hånd med at montere og male prammene og klargøre lokkere osv. Måske kan du nå også at skyde en runde på jagtbanen, mens vi holder pause eller malingen tørrer.

Kontakt evt. Rasmus Kramer Sørensen 28124764

 

Som ny jæger har du gode muligheder i Ruskær Jagtforening. Det gælder uanset alder og baggrund.

Målgruppe

  • jagttegn i makimalt 3 år eller
  • under 25 år

Vi vil gerne hjælpe dig videre fra da du tog jagttegnet, skydeprøven m.v. Der kan fx være rigtig mange skrevne og uskrevne regler som kan være svære at finde rundt i.

Flere erfarne jægere stiller viden og erfaring til rådighed, så det bliver nemmere for dig bevæge dig i jagtens spændende univers. Vi laver forskellige arrangementer, så du kan dygtiggøre dig og lære mere om jagtens forskellige facetter og muligheder fx:

  • Flugtskydning med træning til haglprøven
  • Flugtskydning for uøvede
  • Jagt tilrettelagt med fokus på nye jægere – ofte med erfarne jægere som hjælpere

Se aktuelle aktiviteter på Facebook eller kalenderen

Nyjægerudvalg

Kontaktpersoner